ISPARTA / SENİRKENT - Senirkent Çok Programlı Anadolu Lisesi

Senirkent Çok Programlı Anadolu Lisesi

16 Hazira Mahallesi Atatürk Cad 32600 Senirkent / ISPARTA
Vizyon
Ülkemizde, bilim ve teknik alanda eğitim veren, alanında üniversiteyi hedefleyen öğrenciler yetiştiren, kendi başına işletmeler kuran, yöneten, girişimci, milli ve manevi değerlerine sahip, toplum ve ülke sorunlarına duyarlı, haklarını bilen ve arayan, mesleği ile ilgili yabancı teknik yayınları takip edebilen, yabancı meslektaşları ile iletişim kurabilecek düzeyde yabancı dil bilen elemanlar yetiştiren, mezunları işverenler tarafından tercih edilen, teknolojinin kaynağı bir okul olmaktır.
Misyon
“Bütün öğrenciler öğrenebilir" ilkesi doğrultusunda tam öğrenme yaklaşımı ile okulumuzda Toplam Kalite Yönetimi anlayışını benimseyerek, sosyal yönü güçlü, dürüst, sağlam bir ruhsal yapıya sahip, kişilikli, yetenekli, yoğun rekabet ve olası işsizlik ortamında ayakta kalabilme becerisi gösteren, çevre ihtiyaçlarını karşılayabilen bilgili ve becerikli teknik eleman yetiştirmek.
Rehber Öğretmen :
Derslik :14<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Tam gün
Ders Başlama Saati: 9:00 Ders Bitiş Saati: 16:10
Kömürlü kalorifer ısınma sistemi bulunmaktadır
ADSL (8 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
0 - -
Ulaşım
İlçe Halk Kütüphanesi arkasında bulunup, Belediye Otobüsü güzergahında olup Isparta-Senirkent arasında taşıma yapan otobüslerin de güzergahında bulunmaktadır.
Isparta yolu üzerinde ve İlçe Halk Kütüphanesi arkasında bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezinde Halk Kütüphanesinin arkasında bulunmaktadır. İl merkezine uzaklık 76 km´dir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu